VAGICARE-EMÄTINGEELI ON VAGINASI HELLÄ HUOLENPITÄJÄ

Vagicare-emätingeeli on uusi, emättimen pH-arvon tasapainottamiseen ja ylläpitoon tarkoitettu tuote. Se sisältää maitohappoa ja glykogeenia.

Kenelle Vagicare sopii?

Vagicare soveltuu naisille, joilla on emättimen pH-arvon epätasapainosta johtuvia vaivoja: pahanhajuista, runsastunutta valkovuotoa ja/tai kutinaa, ärsytystä tai kirvelyä emättimen limakalvoilla. Vagicare auttaa myös ehkäisemään emätintulehdusten syntymistä.

Miten Vagicare toimii?

Vagicare on emättimeen annosteltava geeli, joka sisältää maitohappoa. Se tasapainottaa emättimen pH-arvoa eli laskee kohonnutta intiimialueen pH-arvoa. Vagicaren sisältämä glykogeeni puolestaan lisää hyödyllisten maitohappobakteerien kehittymistä. Kun emättimen luonnollinen tasapaino palautuu, oireet helpottavat ja paha haju hälvenee.

Helpotusta intiimivaivoihin hellävaraisin keinoin

Vagicare on emätingeeli pH-arvon tasapainottamiseen. Yksi pakkaus sisältää 5 kertakäyttöistä putkiloa, joista kussakin on 5 grammaa geeliä.

Huom!

Suositellaan käytettäväksi iltaisin nukkumaan mentäessä, jotta geeli pysyy emättimessä eikä valu pois. Pikkuhousunsuojaa voi käyttää varmuuden vuoksi.

Annostelu:

Emättimen oireiden (pahanhajuinen vuoto, kutina, kirvely, ärsytys) hoitoon kuuriluontoisesti:
1 putkilo iltaisin 5 päivän ajan.
Ennaltaehkäisevästi pH-tasapainon ylläpitoon: 1 putkilo iltaisin 2–3 päivän ajan.

Mikäli oireet jatkuvat pitkään tai ovat runsaat, kannattaa käydä lääkärissä. Vagicaren käytölle raskauden ja imetyksen aikana ei ole esteitä.

Vagicare on CE-merkitty lääkinnällinen valmiste.